Over Shilafit

Onze missie bij SHILAFIT™ is gewijd aan het bevorderen van een harmonieuze balans tussen lichaam en geest door middel van het buitengewone potentieel van Shilajit. Hiermee streven we naar het bereikbaar maken van een gezonder en gelukkiger leven voor iedereen.

Ons avontuur begon jaren geleden toen een groep vrienden, al lang geïnteresseerd in supplementen en gezondheid, besloot om hun passie naar een hoger niveau te tillen. We hadden altijd al een fascinatie voor natuurlijke remedies en hielden spreekbeurten over de voordelen van verschillende supplementen. Maar Shilajit sprong er echt uit. 

Na talloze avonden van onderzoek en discussie, besloten we dat we niet zomaar tevreden konden zijn met de informatie die we hadden. We wilden de bron zelf ontdekken. Dus, in een gedurfde stap, pakten we onze rugzakken en vertrokken naar India. We wisten dat als we echt wilden begrijpen wat Shilajit zo bijzonder maakte, we naar de wortels moesten gaan. 

Eenmaal daar, kwamen we in contact met de inheemse stammen die generaties lang Shilajit hadden geoogst. Het was een onvergetelijke ervaring om te zien hoe deze mensen in harmonie met de natuur leefden en de geheimen van de Shilajit-oogst beheersten. De zorg en aandacht die zij aan de oogst besteedden, stond in schril contrast met de commerciële producten die we eerder hadden gezien.

 

Het was daar, hoog in de bergen, dat we het besluit namen: we moesten dit wonder van de natuur delen met de rest van de wereld, maar dan wel op de juiste manier. We wilden niet zomaar een product op de markt brengen, maar iets dat echt het verschil kon maken. En zo werd SHILAFIT™ geboren.

 

 

Bij SHILAFIT™ hanteren we een onwankelbare toewijding aan kwaliteit. We zijn vastbesloten om boven alles uit te blinken. We begrepen al snel dat de enige weg naar het vervullen van onze missie ligt in het bieden van het allerbeste product aan onze klanten. Onze obsessie met kwaliteit is gebaseerd op het besef dat alleen door het handhaven van de hoogste normen, we in staat zullen zijn om de beoogde harmonieuze balans te bereiken.

 

We geloven dat de kracht van Shilajit, op de meest zuivere en hoogwaardige manier aangeboden, de sleutel is tot het bevorderen van welzijn en het mogelijk maken van een leven vol vitaliteit. Door vast te houden aan ons streven naar kwaliteit verzekeren wij onze klanten dat zij kunnen vertrouwen op de effectiviteit en zuiverheid van onze Shilajit-producten. Wij zijn niet bereid compromissen te sluiten als het gaat om de gezondheid en het welzijn van degenen die ons vertrouwen.

Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen, omdat we geloven dat alleen op die manier een gezonder, gelukkiger leven binnen het bereik van eenieder kan liggen. Dit is niet zomaar een product; het is een belofte. Een belofte dat we alleen het beste zullen leveren, net zoals we dat zouden willen voor onze eigen vrienden en familie.

Dit is ons verhaal. Dit is SHILAFIT™. Een reis van passie, toewijding en een diepe verbinding met de natuur. Doe mee aan onze reis en ontdek zelf de voordelen van pure, hoogwaardige Shilajit.

 

Shilafit is een bedrijf dat wordt geëxploiteerd door BMFSales VOF.

Kvk nummer: 73088943

BTW Nummer: NL859349809B01

Email: Info@shilafit.nl

Oudezijds Achterburgwal 150-2, 1012DV, Amsterdam

Telefoonnummer:  020-2613143

 

 

 • Het oogsten van shilajit in de Himalaya, indrukwekkende gebergte

  Shilajit Oogsters in Himalaya

  Rechtstreeks uit de Bergen: Onze Shilajit wordt zorgvuldig geoogst door lokale experts in het hart van het Himalayagebergte, waarbij elke stap in het proces wordt gedaan met respect voor natuur en traditie.

 • Fabriek waar werknemers de hoogwaardige shilafit 100% himalayaanse shilajit aan het verwerken zijn

  Laboratorium: Verwerking van Shilajit Steen tot Resin

  Van Hars tot Potje: In ons geavanceerde laboratorium wordt de pure Shilajit hars zorgvuldig verwerkt tot hoogwaardige supplementen. Elke batch ondergaat strenge kwaliteitscontroles om de zuiverheid en potentie te garanderen.

 • DHL UPS en POSTNL bus die de hoogwaardige shilafit 100% himalayaanse shilajit bezorgen direct aan deur

  Naar je voordeur

  Wij leveren via betrouwbare pakketdiensten zoals DHL, UPS en PostNL, zodat uw bestelling veilig en snel bij u aankomt.

Veelgestelde vragen over SHILAFIT™

Inklapbare content

Wat is SHILAFIT™

SHILAFIT™ is een hoogwaardige vorm van Shilajit, een complexe mix van mineralen, organische stoffen en andere bioactieve stoffen die zich in de loop van duizenden jaren hebben gevormd door de afbraak van plantaardig materiaal en micro-organismen.

Waar komt Shilajit vandaan?

Shilajit wordt gevonden in Nepal, India, Rusland, Tibet, Pakistan, Afghanistan, Mongolië, Bhutan, Australië en Chili.

Is alle Shilajit hetzelfde?

Nee, de potentie varieert met de hoogte waar de shilajit wordt geoogst. Hoe hoger de hoogte, hoe hoger het gehalte aan fulvinezuur en humuszuur. SHILAFIT™ wordt geoogst boven 6000 meter hoogte. Het is de hoogst geoogste shilajit ter wereld en dus ook de krachtigste.

Wat zijn fulvine- en humuszuur?

Humuszuur en fulvinezuur behoren tot een brede groep organische verbindingen die ontstaan tijdens de ontbinding van organisch materiaal, voornamelijk dat van plantaardige oorsprong. Humuszuur bindt zich aan voedingsstoffen en maakt ze beter opneembaar. Fulvinezuur bindt zich aan de voedingsstoffen en transporteert ze, wat zorgt voor een volledige en complete werking. Deze combinatie maakt de organische voedingsstofinhoud van shilajit in staat om in ons lichaam volledig opgenomen te worden.

Hoe word shilajit gemaakt?

Het zuiveringsproces voor ruwe shilajit omvat verschillende stappen om onzuiverheden te verwijderen en een verfijnd product te verkrijgen. De eerste stap is het onderdompelen van ruwe en verse shilajit in gedistilleerd zuiver bronwater, met een verhouding van 1 deel vaste stof tot 4 delen vloeistof. Omdat shilajit oplosbaar is in water, stijgen onzuiverheden uit de ruwe vorm op naar de bovenkant.

Dit mengsel wordt gedurende 24 uur bewaard bij een temperatuur van 40-50°C, waarbij regelmatig wordt geroerd om de scheiding van onzuiverheden te vergemakkelijken. Na de toegewezen tijd worden de onzuiverheden en het shilajit-water gescheiden, en het mengsel wordt afgetapt met behulp van een buis.

Vervolgens wordt het gezuiverde shilajit voorzichtig gegoten door meerdere lagen gaasbarrières. Dit proces filtert effectief zand, puin en overgebleven onzuiverheden uit, waardoor een schonere en verfijnde shilajit overblijft. Het eindresultaat is een gezuiverde vorm van shilajit die klaar is voor gebruik of verdere verwerking.

Voedingswaarden

Enkele dosis 0,3g

Aantal doses per product 100

Calorieën 15

Vetten 0

Koolhydraten 0

Proteïnen 0

Cholesterol 0

Ingrediënten %

Fulvinezuur 60%

Humuszuur 12%

Calcium 4%

Mangaan 3%

Selenium 1%

Magnesium 3%

Kalium 1%

Ijzer 6%

Meer vragen?

Neem contact door hier te klikken.