Carrière in Medisch Onderzoek en Ontwikkeling

Carrièremogelijkheden bij SHILAFIT™

Onderzoekers en Laboratorium medewerkers

Bij Shilafit zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde individuen die ons team van deskundigen willen versterken. Als innovatief bedrijf in de supplementenindustrie, bieden we uitdagende en belonende carrièremogelijkheden voor onderzoekers en labmedewerkers.

Wat wij bieden:

 • Een Dynamische Werkomgeving: Werk samen met toonaangevende professionals in de supplementenindustrie.
 • Innovatie en Onderzoek: Draag bij aan baanbrekend onderzoek naar nieuwe supplementen, waaronder ons flagship product, Shilafit.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Wij ondersteunen persoonlijke en professionele groei door middel van diverse trainingen en ontwikkelingsprogramma’s.

Uw rol:

Als onderdeel van ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam, zult u:

 • Actief deelnemen aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe supplementen.
 • Werken in state-of-the-art laboratoria met geavanceerde technologieën.
 • Bijdragen aan de kwaliteitscontrole en -borging van onze producten.

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar uitzonderlijke kandidaten die een sterke academische achtergrond en expertise hebben in de volgende gebieden:

 • PhD of Master's in een Medisch Gerelateerde Studie: Professionals met een geavanceerde graad in biochemie, farmacie, voedingswetenschappen, of een andere nauw verwante medische discipline.
 • Ervaring in Data Analyse: Kandidaten die vaardig zijn in het interpreteren en analyseren van complexe data sets, wat essentieel is voor ons onderzoek en ontwikkelingsprocessen.
 • Sterke Onderzoeksachtergrond: Individuen die ervaring hebben met wetenschappelijk onderzoek en die kunnen bijdragen aan onze innovatieve projecten.
 • Teamspelers: Wij zoeken mensen die niet alleen over uitstekende technische vaardigheden beschikken, maar ook in staat zijn om effectief samen te werken in een dynamisch en multidisciplinair team.

Momenteel nemen wij geen stagiaires aan, maar we moedigen geïnteresseerden aan om onze website in de gaten te houden voor toekomstige mogelijkheden.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Bezoek onze contactpagina voor meer informatie over hoe u ons kunt bereiken.

 • Het oogsten van shilajit in de Himalaya, indrukwekkende gebergte

  Shilajit Oogsters in Himalaya

  Rechtstreeks uit de Bergen: Onze Shilajit wordt zorgvuldig geoogst door lokale experts in het hart van het Himalayagebergte, waarbij elke stap in het proces wordt gedaan met respect voor natuur en traditie.

 • Fabriek waar werknemers de hoogwaardige shilafit 100% himalayaanse shilajit aan het verwerken zijn

  Laboratorium: Verwerking van Shilajit Steen tot Resin

  Van Hars tot Potje: In ons geavanceerde laboratorium wordt de pure Shilajit hars zorgvuldig verwerkt tot hoogwaardige supplementen. Elke batch ondergaat strenge kwaliteitscontroles om de zuiverheid en potentie te garanderen.

 • DHL UPS en POSTNL bus die de hoogwaardige shilafit 100% himalayaanse shilajit bezorgen direct aan deur

  Naar je voordeur

  Wij leveren via betrouwbare pakketdiensten zoals DHL, UPS en PostNL, zodat uw bestelling veilig en snel bij u aankomt.

Veelgestelde vragen over SHILAFIT™

Inklapbare content

Wat is SHILAFIT™

SHILAFIT™ is een hoogwaardige vorm van Shilajit, een complexe mix van mineralen, organische stoffen en andere bioactieve stoffen die zich in de loop van duizenden jaren hebben gevormd door de afbraak van plantaardig materiaal en micro-organismen.

Waar komt Shilajit vandaan?

Shilajit wordt gevonden in Nepal, India, Rusland, Tibet, Pakistan, Afghanistan, Mongolië, Bhutan, Australië en Chili.

Is alle Shilajit hetzelfde?

Nee, de potentie varieert met de hoogte waar de shilajit wordt geoogst. Hoe hoger de hoogte, hoe hoger het gehalte aan fulvinezuur en humuszuur. SHILAFIT™ wordt geoogst boven 6000 meter hoogte. Het is de hoogst geoogste shilajit ter wereld en dus ook de krachtigste.

Wat zijn fulvine- en humuszuur?

Humuszuur en fulvinezuur behoren tot een brede groep organische verbindingen die ontstaan tijdens de ontbinding van organisch materiaal, voornamelijk dat van plantaardige oorsprong. Humuszuur bindt zich aan voedingsstoffen en maakt ze beter opneembaar. Fulvinezuur bindt zich aan de voedingsstoffen en transporteert ze, wat zorgt voor een volledige en complete werking. Deze combinatie maakt de organische voedingsstofinhoud van shilajit in staat om in ons lichaam volledig opgenomen te worden.

Hoe word shilajit gemaakt?

Het zuiveringsproces voor ruwe shilajit omvat verschillende stappen om onzuiverheden te verwijderen en een verfijnd product te verkrijgen. De eerste stap is het onderdompelen van ruwe en verse shilajit in gedistilleerd zuiver bronwater, met een verhouding van 1 deel vaste stof tot 4 delen vloeistof. Omdat shilajit oplosbaar is in water, stijgen onzuiverheden uit de ruwe vorm op naar de bovenkant.

Dit mengsel wordt gedurende 24 uur bewaard bij een temperatuur van 40-50°C, waarbij regelmatig wordt geroerd om de scheiding van onzuiverheden te vergemakkelijken. Na de toegewezen tijd worden de onzuiverheden en het shilajit-water gescheiden, en het mengsel wordt afgetapt met behulp van een buis.

Vervolgens wordt het gezuiverde shilajit voorzichtig gegoten door meerdere lagen gaasbarrières. Dit proces filtert effectief zand, puin en overgebleven onzuiverheden uit, waardoor een schonere en verfijnde shilajit overblijft. Het eindresultaat is een gezuiverde vorm van shilajit die klaar is voor gebruik of verdere verwerking.

Voedingswaarden

Enkele dosis 0,3g

Aantal doses per product 100

Calorieën 15

Vetten 0

Koolhydraten 0

Proteïnen 0

Cholesterol 0

Ingrediënten %

Fulvinezuur 60%

Humuszuur 12%

Calcium 4%

Mangaan 3%

Selenium 1%

Magnesium 3%

Kalium 1%

Ijzer 6%

Meer vragen?

Neem contact door hier te klikken.